Fotótapéták

Az eredeti fotótapéták, amelyeket a kiterjedt adatbázisunkból származó képek vagy az Ön által elküldött fényképek alapján készítettek, a legmagasabb anyagminőség és nyomtatás jellemzi. Rendszerünk széles skáláját kínálja testreszabási lehetőségekkel, így egyedi mintázatú fotótapéták kínálunk, amelyek megfelelnek a mintának, színnek és formátumnak. minden belső.

Fotótapéta at közbélések

Fotótapéta at közbélések

Teljesen ökológiai, könnyen telepíthető matt anyag. Latex-cellulóz és a polár kombinációjából készül. Kissé rostos felülete kissé tompítja a színtelítettséget. Fotótapéta, 150 g/m2 tömegű. Törölje le nedves ruhával. Telepítés: Falragasztó. A maximális szélesség az egyetlen lap van 150 cm.

Cél: nappaliszoba, hálószoba, iroda, gyermekszoba

7.750 Ft/m²

Vinyl fotótapéta

Vinyl fotótapéta

Egy modern és univerzális ökológiai falfestmény, súlya 190 g/m2. Cellulóz-filzelin (közbélések/vlies) kombinációból készül. Legfőbb előnye a nyomatok magas telítettsége, miközben megtartja a matt felületet. Az anyag egészségre biztonságos, szagtalan, nem tartalmaz PVC-t, higiéniai tanúsítvánnyal rendelkezik. Beépíthető kórházakba, óvodákba és óvodákba. A fotótapéta nedves ruhával törölje le. Könnyen telepíthető a Metylan Direct ragasztóval. A maximális szélesség az egyetlen lap van 158 cm.

Cél: hálószoba, nappaliszoba, gyermekszoba, iroda, előszoba, folyosó

11.000 Ft/m²

Laminált fotótapéta

Laminált fotótapéta

Matt nagyon tartós laminált anyag. Könnyen telepíthető, karcolásokkal és vegyi anyagokkal szemben ellenálló. Nemszövött hátuljával, nyomtatással vinilréteggel és egy külső szőnyeges laminálással rendelkezik. A laminált anyag átlátszó. Fennáll annak a veszélye, hogy szürke felületek esetén enyhén zöldes telítettség lép fel. Konyhához és fürdőszobához ajánlott, valamint állandó szennyeződéseknek kitett helyeken. Vastag fotótapéta, súlya 400 g/m2 Telepítés: Falragasztó. A maximális szélesség az egyetlen lap van 158 cm.

Cél: konyha, fürdőszoba, folyosó, további védelmet igénylő falfelületek

14.300 Ft/m²

Easy Stick öntapadós fotótapéta

Easy Stick öntapadós fotótapéta

Sima anyag, amelyet a gyors összeszerelés, az ismételt ragasztás és megfeszítés lehetősége, valamint az élénk színek jellemznek. Poliészter fotótapéta akril ragasztóval. A sima falakon működik a legjobban, jellegzetes tulajdonsága az, hogy ragasztható bútorokhoz és üveghez. A fotótapéta bő vízzel le lehet mosni. Telepítés: Öntapadós. A maximális szélesség az egyetlen lap van 150 cm.

Cél: nappaliszoba, hálószoba, folyosó, iroda, gyermekszoba

13.200 Ft/m²

További információk

Engedély

Az ön által elküldött képek alapján nyomtatott fotótapéták kivételével a fénykép felhasználásának licencárát minden megrendeléshez hozzáadják, átlagosan körülbelül 150 Ft összeggel.

Egyéb

2 cm-es többletet adunk hozzá minden egyes fotótapéta. Például, ha egy ügyfél 200 cm széles fotótapéta rendel, akkor azt két, 101 cm-es csíkban kapja meg. Minden fotótapéták készülnek, hogy azok telepítve vannak a kapcsolatot (éltől szélig).