Minták mindenkinek


Nem biztos benne, hogy a választott grafikája hogyan fog megjelenni a falon? Semmi gond, rendeljen mintát!

Ha bizonytalanság gyötör, hogy egy adott modell megfelelő színtelítettséggel rendelkezik-e a kiválasztott anyagváltozatban, megértjük. Nem akarja, hogy bármi elrontsa az új dekoráció hatását.


Mielőtt egy egész falra való fotótapétát vásárolna, mindenképpen rendeljen mintákat.

Hogy néz ki mindez?

Megmutatja nekünk az Ön által kiválasztott grafikát, és mintát kér. 1:1 méretarányú nyomtatást készítünk, hogy a reprodukció a lehető legmegbízhatóbb legyen. Kérésére bármilyen nálunk kapható anyagból tudunk mintát készíteni, de számolnia kell azzal, hogy a várakozási idő egy kicsit hosszabb lesz.

Gyorsabb lehetőséget is kínálunk, amely a fájlok e-mailben történő elküldését jelenti. Ez egy kényelmes lehetőség azok számára, akiknek csak ilyen vizualizációra van szükségük, vagy olyan ügyfelek számára, akiknek jó felszerelésük van a színes nyomtatáshoz.

Hogyan néz ki a rendelés?

A rendelés nagyon egyszerű. Kiválasztja a grafikát, majd rákattint a - ”Kérdést Tegyen Fel” négyzetre. Később megadja a minta méretét és az érdeklődő anyag típusát, valamint a szállítási címet és a telefonszámot. Ugyanezt megteheti a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül, de fontos, hogy az üzenetben szerepeljen a termék linkje vagy a fotó száma.

Mennyi a minták átfutási ideje?

A várakozási idő 3-10 munkanap, és a megrendelt minták számától függ.